5 april 2018

Fotografie

In-Gooi.nl houdt zich bezig met diverse vormen van fotografie. Hierin willen we graag verfrissend en fantasierijk zijn. Soms moet er dus buiten de lijntjes worden gekleurd. Het eindresultaat moet u als potentiële opdrachtgever tevreden stellen.

Beurs- en eventfotografie
Wij kunnen een sfeerreportage leveren van uw event. Totaalshots, sprekers en deelnemers maar ook de kleine persoonlijke details. Ook hierin de persoonlijke benadering door ook vooral de beleving vast te leggen. Het beeldmateriaal kan worden gebruikt voor online- en offline toepassingen.

Bruidsfotografie
We hebben er al een aantal gemaakt. We werken hierin met een aantal aantrekkelijke pakketten waardoor u een duidelijke keuze heeft in de mogelijkheden die wij bieden. Wij kunnen alleen het huwelijk vastleggen maar ook de gehele dag. Wij bieden u die keuze en verder is natuurlijk alles bespreekbaar. Wij willen er graag voor zorgen dat u een unieke herinnering heeft van uw huwelijk.

Reportagefotografie
Impressie of actiefoto’s, binnen of buiten? Alles kan en is bespreekbaar. In-Gooi.nl is uw partner in de fotografie die binnen onze mogelijkheden ligt.

Bedrijfsfotografie
In-Gooi.nl kunt u ook in de arm nemen voor het maken van aantrekkelijke foto’s van uw bedrijf. Aan de hand van uw wensen maken wij een plan van aanpak. Ook kunnen we productfotografie voor u realiseren.