Grafische vormgeving van Adelaar Wielermagazine

In-Gooi.nl heeft voor GWC de Adelaar het nieuwe clubblad vormgegeven. Tevens is veel gebruikte fotografie van eigen hand. We hebben veel ervaring in huis met het opmaken van periodieken en tijdschriften.

Eventfotografie door In-Gooi.nl

Eventfotografie is ook hier door In-Gooi.nl verzorgd. Een sfeerimpressie van de hele dag inclusief de beeldbewerking achteraf. Ook voor uw bedrijf kunnen we dit doen. Ambiance, sfeer, sprekers, food en persoonlijke details worden uitgelicht.

Digital Marketing & Social Strategy in 1 day event

Eind november heeft In-Gooi.nl weer de grafische materialen van een markting event verzorgd in Spant Bussum. Van programma tot beeldpresentaties. Tevens was In-Gooi.nl aanwezig voor logistieke ondersteuning.

Logo ontwikkeling

Recent heeft In-Gooi.nl een serie nieuwe event logo’s ontworpen. Voorstellen en doorontwikkeling gingen vooraf aan de definitieve versies.

Customer Experience & CRM event

Customer Experience & CRM event gehouden in Spant! Bussum Hiervoor hebben wij o.a. geproduceerd: werving en promotiemateriaal, podiumdoeken, Roll-up banieren, programmaboekje, digitale schermbestanden, Powerpointpresentaties, badges, relatiegeschenken etc. Tevens was In-Gooi.nl deze dag aanwezig voor logistieke ondersteuning en service.

Wielerronde van Hilversum

Jaarlijks Wielerevent in Hilversum Productie van o.a. posters, flyers, programmaboekje, instructiemateriaal, speakerteksten, Facebook en webbanners, dranghekspandoeken, vlaggen, finishdoek, autobelettering en nog veel meer. In-Gooi.nl was deze dag aanwezig voor service en ondersteuning.

CustomerTalk

Jaarboek Digital Marketing & Social Strategy 2015 Combinatie van boek en magazine, leesbaar maar eigentijds van stijl. Uitgereikt tijdens Digital Marketing & Social Strategy event

RIgpa Nederland

Levenstestament Een map met diverse bijlagen en insteekkaartje Voor het vastleggen van de laatste wensen op spritueel gebied